Якщо ви шукайте ідеальний верхній одяг, наприклад куртку або пальто, які прослужать кілька сезонів, то пропонуємо Вам звернути увагу на універсальні пуховики Джек Вольфскін.

Утеплювач

Пух як наповнювач і ізоляційний матеріал для одягу відрізняється дуже гарним співвідношенням тепла і ваги, високим ступенем збереження тепла і компактністю на відміну від інших наповнювачів.

Куртки Jack Wolfskin з пуховою наповнювачем підходять, перш за все, для походів в суху холодну погоду, бо не володіє водовідштовхувальними властивостями пух чутливий до вологи. Вологий пух зігріває погано і сохне повільно.

Відносно нашого пуху ми гарантуємо, що він не отримано методом «общіпування наживо» і не поставлений фермами примусового годування.


Переваги пуховиків Jack Wolfskin:

  • Дуже гарне співвідношення тепла і ваги.
  • Високий ступінь збереження тепла.
  • Компактність.

Об'ємність: вимірюється в кубічних дюймах на унцію (куб. Д.). Об'ємність показує, наскільки добре розкривається наповнювач після стиснення. Чим вище число куб. д., тим вище здатність матеріалу розкриватися і його ізоляційна здатність.

Частка пуху: показання 90/10 або 80/20 говорить про співвідношенні пуху і дрібного пера. Чим вище частка пуху, тим краще здатність зберігати тепло. Чим вище частка дрібного пера, тим міцніше і стабільніше суміш.

В онлайн-каталозі магазина «Спортленд» ви знайдете багато варіантів курток Джек Вольфскін для чоловіків і жінок. Вибирайте вподобану модель пуховика, і ми відправимо його в будь-який куточок країни.