Під час тренування спортсмен втрачає багато води - вона виходить з потом, випаровується під час дихання, а також з поверхні розпаленого тіла. Тому під час інтенсивних занять потрібно поповнювати запаси води, не чекаючи появи спраги. І сьогодні спортсменам в цьому допомагає пляшка для води.

Чи потрібна спортивна пляшка для води?

Хтось може подумати: навіщо купувати спортивну пляшку для води? Хіба не зручніше купити воду в пляшці? Можна не морочитися і вчинити так. Однак, на користь того, щоб купити спортивну пляшку в Україні є ряд аргументів.

По-перше, це економія. Вклавши один раз невелику суму, Вам не доведеться перед кожним походом в зал бігти в магазин і на регулярній основі витрачати гроші на покупку води. Тим більше що для більшості людей вода безкоштовна - у багатьох тече нормальна вода у водопроводі, у кого-то власна свердловина або колодязь, у деяких варто домашній фільтр. Набрав її в фітнес пляшку - і можна бігти на тренування.

По-друге, це зручність. Спортивна пляшка для пиття набагато зручніше. Вона має:

а) зручну ергономічну форму для комфортного утримання в руці;

б) широке горлечко для легкого миття і наливання напоїв;

в) багато моделей спортивних пляшок мають спеціальний клапан для пиття, щоб не відкручувати кожен раз кришку;

г) у багатьох моделях, представлених на сайті магазина «Спортленд», кришка з'єднана з пляшкою міцним ремінцем і вона не загубиться.