Як би жінки і дівчата не любили туфлі на підборах, все ж жіночі кеди користуються величезною популярністю і з кожним днем вона тільки зростає. І тут немає нічого дивного. Адже кеди дуже зручне взуття, вони дозволяють носити одяг в стилі кежуал і не заважають активному проведенню часу. Купити жіночі кеди  за прийнятними цінами, можна в магазині «Спортленд». Але з чим їх носити і як компонувати? Зараз і спробуємо з цим розібратися.

З чим носити жіночі кеди

Дуже мило виглядають світлі кеди зі спідницями-пачками або спідницями-тюльпанами. І чим більше пишна спідниця, тим більш розкішним виходить образ.

Низькі жіночі кеди можна сміливо поєднувати і зі звичайними звуженими штанами і з джинсами різного фасону. Зверху можна накинути блузу, майку або футболку. У такому образі вирушайте гуляти, на навчання або у справах.

Звичайно, низькі жіночі кеди можна носити з шортами і короткими спідницями влітку. В такому випадку віддавайте перевагу кедам з натуральних матеріалів,  це може бути шкіра перфорована (в дірочку) або щільна тканина.

Жінки 21 віка відрізняються від своїх попередників з минулого столетія. Вони самодостаточні, знають, чого хочуть від життя і любят себе. Лічне час і комфорт стоїть в основі пріоритетів. Тому жіноча спортивна взуття, у тому числі і кеди настільки актуальні.

Заходіть у каталог і вибирайте свою ідеальну пару кедів. Вдалих покупок.