Лютий - місяць очікування весни і тепла. Всім вже хочеться яскравих нарядів, насичених фарб, цікавих аксесуарів і легкості в стилі. Зовсім скоро прийдуть теплі весняні дні, і нам захочеться змін, обновок і новинок.

Поки погода не надто балує нас, потрібно не хандрити і зайняти себе чимось приємним, наприклад онлайн шопінгом в магазині «Спортленд». Ми подбали про те, щоб у нас ще в лютому з'явилася спортивний одяг та взуття з весняно-літніх колекцій 2018 року. У каталозі представлені новинки від світових брендів, таких як Kappa, Fila, Columbia, Merrell і Demix.

Новинки в магазині «Спортленд»

Спортивний стиль в одязі характеризується підвищеним комфортом, тому він як не можна краще підходить для людей, які ведуть активний спосіб життя.

Сучасний спортивний одяг призначена не тільки для заняття спортом, як це було раніше, з її допомогою можна створити власний індивідуальний стиль і виглядати модно. Якщо Ви хочете вдосконалити свій гардероб на весну, тоді загляньте в каталог магазину «Спортленд» і виберіть обновки, які допоможуть Вам самовиражатися і бути поміченими в потоці людей. У нас представлені найкрутіші новинки Каппа, Демикс, Меррелл і багато іншого.
 

Одяг у спортивному стилі - тренд весна-літо 2018

У наш час спортивний стиль вражає своєю різноманітністю. І, навряд чи, хтось із нас, що бажає виглядати актуально і красиво, зможе обійтися цієї весни без модних кросівок Demix, світшоти Fila, вітровки або легкої куртки Columbia. Всі ці речі зможуть продемонструвати оточуючим ваш настрій і характер, плюс до всього спортивний одяг цих брендів неймовірно зручний і якісний. Ви ніколи не пошкодуєте якщо купите в магазині «Спортленд» одяг з нової колекції весна-літо 2018.

Спортивний одяг must-have цього сезону

Ми завжди любили і цінували одяг, взуття та аксесуари в спортивному стилі за зручність і багатофункціональність. На даний момент, завдяки оригінальному поєднанню фактур, тканин і незвичайного декору, спортивні речі перетворилися на справжній must-have для кожного модника. А вже в теплу пору року, коли весь вільний час хочеться проводити в русі на свіжому повітрі, вони просто незамінні.

Спортивний стиль як елемент будь-якого гардероба

Спортивна мода 2018 крім звичних всім кросівок і штанів з боковими лампасами радує око незвичайними комбінаціями. Тому можете сміливо експериментувати і поєднувати новий спортивний одяг від магазину «Спортленд» з уже наявними в гардеробі речами в стилі кежуал. Наприклад, Ви можете одягати толстовку Fila з нової колекції весна-літо 2018 і спідницю міді. Чоловіки відмінно виглядають в ділових костюмах і кедах Demix з нового надходження. Будьте сміливими і комбінуйте все, що Вам до душі. Ми в свою чергу допоможемо Вам знайти яскраві стильні новинки в каталозі онлайн-магазина «Спортленд».


Бажаємо Всім вдалого шопінгу! Будьте здоровими, спортивними і модними цієї весни!